1. elokuuta 2010

Kuulumisia

Tänään on ensimmäinen elokuuta. Tuleva syksy on jo oven takana vai onko sittenkään. Itse toivoisin lämpimän sään kestävän vielä kauan! Mutta silti haikailen jo vähän syksyn perään. Syksyllä nyt vaan on jotenkin niin ihanaa.

Ostin asunnon, sitä pitäisi alkaa remontoida. Ensin pitää suunnitella mutten mitenkään osaa päättää mitä haluan! Haluan niin paljon kaikkea erilaista että saasnähdä mitä tästä vielä tulee!

Kesämökilläkin ollaan ahkeroitu ja toivottavasti saadaan se remontoitua loppuun tässä vielä ennen talvea. Parastahan tietysti olisi jos sinne kerkeisi mennä ihan vaan olemaankin eikä vaan aina raatamaan. Tapetit ja maalit on ostettu. Ensi kerralla saan varmaan yhden huoneen kokonaan valmiiksi asti! Niin kivaa.

Kesä on melkeen ohi. Paljon on tapahtunut mutta paljon olisi vielä asioita mitä haluaisin keretä tekemään. Aika on menny ihan supernopeasti enkä edes pysty ymmärtämään miten nyt voi muka jo olla elokuu! HUHU.

Joskus kesän alussa saatiin J:n äidiltä basilika. Siinä se näkyy oikealla. Nyt saatiin uusi koska tolle ekalle kävi jotain treegista. Uusi hänen äidin hoidossa ollut basilika on siis luonnollisestikkin tuossa vasemalla. Kysymys kuuluu MITÄ HELVETTIÄ! Kummatkin on ollu parvekkeella jossa ei ole laseja. Niitä on kasteltu about päivittäin. Ja aivan varmasti niistä kummastakin on tykätty! Miksi toi meidän sitten on tommonen kitukasvuinen ja toi toinen rehottaa ja siinä on about kämmenen kokosia lehtiä! Toi vasen on sitten ihan oikeesti jättiläismäinen, ei semmonen normaalikokoinen mitä esim kaupassa on. 

Olen himoinnut mustavalkoista taika astiastoa iäisyyden mutten ole raaskinut asialle tehdä mitään koska nehän on saatanallisen kalliita! Nyt tein ensimäisen siirron. Citymarketista -20% alennuksen innoittamana kävin hakemassa rakastavaan kotiin kaksi isoa mukia. Olen super onnellinen noista! Varmaan rikon ne heti... :(

Mökki remontin jo mainitsinkin. Viimekäynnillä sain yhden makuuhuoneen katon maalattua. Nyt se on ihana puhdas hohtava valkoinen. Tiistaina menen urakoimaan uudestaan ja tavoitteena on saada tuo kyseinen huone ihan valmiiksi asti. Paitsi jalkalistat joita ei nyt vaan vielä ole.

Tässä nyt vähän kuulumisia.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Good brief and this fill someone in on helped me alot in my college assignement. Say thank you you on your information.