10. huhtikuuta 2010

Älä ikinä kokeile mitään uutta.

Torstaina käytiin taas kerran pikaisesti kirpparilla siivoomassa pöytää ja tein yhden kivan pörröisen löydön.

Hellokitty sukat 1,50e.

Kirpparilta sitten suunnattiin eräällä kirpputorille jossa en ollut aijemmin koskaan käynyt.

Eikös olekkin kiva sisäänkäynti.

Todella sympaattinen ja kiva kirppis mitä nyt pari juttua pielessä. Ensinnäkään en löytänyt sieltä mitään :D Ja toiseksi tuotteissa ei ole hintoja. Kyllä mä haluan tietää mitä ne maksaa eikä tee mieli jokaista erikseen mennä kassalle kysymään paljon on hintaa. Hmm. Saattaa olla että pistäydytään tuolla vielä uudemmankin kerran.

Kirpparin jälkeen mentiin maustemestaan missä en ollutkaan käynyt pariin vuoteen. Kaikkea kivaahan siellä olisi vaikka millä mitalla. Tällä kertaa mukaan lähti seuraavaa.

Kunnon säkki soijarouhetta, kasvismaustetta ja tommonen dipmix pussi josta riittää todella moneen kertaan dippikastiketta. Saasnähdä onko hyvää!

Ja vielä falafel mix seos. Vettä vaan sekaan ja pyörittelyä ja hatkeksi pannulle niin on valmiit todella hyvät falafel pyörykät. Nam!

Sitten oli tarkoitus mennä siinä vieressä olevaan kiinalaiseen syömään mutta kuinka kävikään! Lähdettiin tyhjin vatsoin ja vihaisina pois. Mentiin tiskille tilaamaan ruokaa sitten se nainen alko säpättää ties mitä kiinaa yms mistä ei mitään tolkkua ottanut. Kysyttiin että niin saadaanko syödä ne annokset täällä. vastaus oli "viisitoista aikaa" jonka kuulimme siinä muutamassa karmivassa minuutissa aivan helvetin monta kertaa! No kysyttiin sitten voidaanko ottaa ne messiin. Sama vastaus. Aha pida ruokas varmaa oliski ollu paskaa. Lähettiin sitten pois. Ja kuin kauan ollaan kelattu siihen paikkaan menoa! Kauan. No ei tarvi enää ikinä mennä kun ei sieltä kerran ruokaa saa.

Sitten jo todella nälkäisinä lähdettiin toiseen oliskohan se nyt sitten ollu kiina vai thai vatever sinnekkin mestaan ollaan suunniteltu jo kauan etä mentäisiin. No nyt mennään! Astutaan sisään niin yksi työtekiä nukkuu pöydässä ja toinen tuijottaa telkkaria. Mitää ei puhu eikä reagoi mitenkään läsnöoloomme. Kysyttiin saadaanko nähdä ruokalista niin se pamautti yhden käteemme. Okei ei mitään kivaa. Huomattii mitä ilmaisimmin puffet pöytä. Kysyttiin sitten mitä se maksaa ja vastaukseksi saatiin aika hiton tyly seittemäyhekskyt. Aha no onko siinä kasvisruokaa? Yhtä tylyllä linjalla jatkaa ja äijä ei ole. Aha lähettiin sitten sieltäkin pois. Ai että kun olin vihanen! Voiko oikeasti olla noin hiton vaikeaa ensinnäkin palvella asiakasta ja toisekseen olla jotain ruokaa jota voi syödä. Joo ei tarvi sinnekkään enää mennä.

Ja miksi nyt sitten asiasta vaahtoan. Koska oltiin Jn kanssa mietitty että huhtikuussa joka viikko käydään jossain aasialaistyyppisessä ravintolassa. Eli siis neljässä. Taitaa jäädä vaan haaveeksi! Ei täällä ole herranjestas ylettömästi niitä paikkoja ja siinä'kin kaksi ihan hiton tyhjää arpaa.

No asteltiin sitten jonel thaihin joka on tuttu entuudestaan ja jossa homma pelaa. Kuin hyvältä tuntui istua sinne penkkiin ja tietää että kyllä homma skulaa. Ruuat oli hyvät ja sitä tosiaan oli riittävästi, liikaakin. Ainakin minun mielestäni. Kyllä oli maha täynnä! Huh.

Alkusalaatti salaattipöydästä.

Kasvis kevätkääryle.

Jn annos oli friteerattua kanaa.

Mulla oli tommonen kasvis tofu setti.

Joo että mitä tästä taas opimme. Älä helvetissä kokeile mitään uutta. 

Ruuan jälkeen mentiin elokuviin katsomaan mielestäni ihan hiton hyvää aavikon kukka elokuvaa.


Ei kommentteja: